top of page
aletta_logo.png

Palvelut

Veloitukseton tarvekartoitus ja mittauspalvelu, sisustussuunnittelu, ompelu, asennuspalvelu, projektit Avaimet Käteen -periaatteella.

Palvelut

PALVELUT

Tarjoamme kokonaisvaltaista asiantuntemusta sisustus- ja aurinkosuojausprojektin kaikilla eri osa-alueilla. Kauttamme saat sisustuskankaita, yksittäisiä valmiita tuotteita tai koko projektinhallinnan kustannustehokkaasti ja vaivattomasti yhdestä paikasta - kohdistuvatpa tarpeesi materiaaleihin, ompeluun tai vaikkapa asennukseen.

 

Räätälöity Sinulle

Meiltä löydät tuotteet ja materiaalit useilta johtavilta brändeiltä kaikkiin tiloihin - myös tekniset ja toiminnolliset tuotteet, kuten akustiset materiaalit. Kaikki tuotteet valmistetaan asiakkaan yksilöllisten mittojen sekä tarpeiden mukaan.

Toteutamme myös paljon täysin räätälöityjä tuotteita pohjautuen pelkkään asiakkaan ideaan tai suunnitelmaan. Heitä meille ajatus haluamastasi tuotteesta, niin teemme ehdotuksen toteutuksesta.
 

Avaimet Käteen

Autamme projektisi suunnittelussa, hankinnoissa ja toteutuksessa. Saat käyttöösi osaamisemme niin tuotteissa kuin ratkaisuiden suunnittelussa ja kauttamme löydät parhaat ammattilaiset projektisi eri vaiheisiin. Meiltä saat toteutuksen Avaimet Käteen -periaatteella

Ota meihin yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ

Aletta Oy
Itälahdenkatu 23 B 3. krs

00210 Helsinki

Puh. 010 320 6550

info@aletta.fi

Ota yhteyttä

OTA YHTEYTTÄ

Aletta Oy

Puh. 010 320 6550

info@aletta.fi

Kiitos!

bottom of page