aletta_logo.png

Referenssit

Me Alettassa toteutamme monipuoliset sekä kaikenkokoiset julkisen ja yksityisen puolen sisustusprojektit.

 

PROJEKTIT

Sisustus- ja aurinkosuojaratkaisut ovat hyvin tärkeä  osa asiakkaan rakennus- tai saneerausprojektia. Sen läpivieminen vaatii laadukkaan tuotepaketin  ja  asennustyön lisäksi huolellista suunnittelua sekä projektinjohtamista.

 

Meillä projektit johdetaan etulinjasta eli työmaalla. Se on käytännössä työnjohdon osallistumista tekemiseen, sekä asiakkaiden, tekijöiden, alihankkijoiden ja muiden projektiin osallistuvien ohjeistamista, kun päämääränä on täydellinen asiakkaan tarpeisiin räätälöity lopputulos.

OTA YHTEYTTÄ

Aletta Oy
Itälahdenkatu 23 B 3. krs

00210 Helsinki

Puh. 010 320 6550

info@aletta.fi

Helsingin keskustakirjasto Oodi

https://www.oodihelsinki.fi

Ravintola Lasipalatsi

www.ravintolalasipalatsi.fi

Toimisto 1

Toimisto 2

Kungfu Kitchen

www.kungfukitchen.fi

Airbus

Airbus

Gatorade Center

www.turku-areenat.fi

Turun Gatorade Centeriin toteutimme 80 metrisen moottoroidun verhojärjestelmän, joka on  Euroopan mittakaavassa yksi pisimmistä koskaan toteutetuista etenkin, kun molemmissa päädyissä on taivutukset. Keskeltä avautuva järjestelmä taivutuksiineen mahdollistaa sen että verhot ovat kokonaan piilossa auki asennossa. Tarve Gatorade Centerissä oli saadaan rajattua Premium Lounge omaksi tilakseen ja siihen meidän verhojärjestelmä sekä Gancedon Lana kierrätysvillakankaasta valmistetut verhot  olivat kaikista toimivin ratkaisu.

Lonnan saaren ravintola

www.lonna.fi

Lonnan saarelle olemme toteuttaneet aurinkosuojia kahdessa osassa. Ensimmäinen vaihe toteutettiin kesällä 2015, joka sisälsi pienemmän aurinkosuojakokonaisuuden. Tämä vaihe toteutettiin Markiluxin Syncra järjestelmällä. Toinen vaihe toteutettiin kesän 2016 aikana, jolloin suurelle terassille toteutettiin suuri Markiluxin Pergola järjestelmä tuulisuojineen. Järjestelmän pinta-ala on 150 jopa neliömetriä.

Ravintola Meripaviljonki

www.ravintolameripaviljonki.fi

Ravintola Meripaviljongin urakkaan sisältyi kelluvan ravintolan kokonaisvaltainen aurinkosuojaus automatisointeineen. Tämän lisäksi ravintolan sisustukseen toteutettiin heille räätälöityjä lautasliinoja ja kaitaliinoja sekä tuolit viimeisteltiin yksityiskohtaisesti. Ravintola Meripaviljonki kohteena oli ensimmäinen Pohjois-Euroopassa toteutettu aurinkosuojaprojekti ainutlaatuisella Mermet KoolBlack screenkankaalla.

Ravintola Graniittilinna

www.graniittilinna.fi

Ravintola Graniittilinnan sisustusurakkaan sisältyi ravintolan kokonaisvaltainen sisustaminen. Toimimme kohteeseen mm. räätälöidyt kaitaliinat, erikoisverhotangot sekä verhot ja tilanjakoa varten näyttävät ketjuverhot.

Asuntomessut

Villa Aletta ja Villa Beauty

Asuntomessuilla olimme mukana kahdessa kohteessa, joista Villa Aletta kantoi myös yrityksemme nimeä. Kohteista löytyi kattava valikoima edustamiamme tuotteita kuten sivu- ja laskosverhoja, rullaverhoja, lamellikaihtimia, sisustustyynyjä sekä outdoor materiaaleista tehtyjä terassiverhoja ja tyynyjä

Yksityisprojektit

Aurinkosuojausta ja sisustuskokonaisuuksia

Olemme toteuttaneet lukuisia yksityisprojekteja ulkopuolisen aurinkosuojauksen sekä sisustuskokonaisuuksien osalta verhoineen ja tyynyineen.  Alla kuvia toteuttamistamme yksityisprojekteista.